TIL ALLE NYE STUDENTER!

Gratulerer med å ha fått studieplass ved Europastudier på NTNU!

Det er interessante tider i Europa; du har valgt et spennende studie, som blir stadig mer aktuelt og relevant, også for oss i Norge.Studieåret begynner snart, og vi i Eureka gleder oss til å møte deg på immatrikuleringsdagen, 14. august.

Eureka er linjeforeningen for Europastudier ved NTNU; en linjeforening er en tettknyttet organisasjon av, med og for alle som går det samme studiet. Vi arrangerer sosiale og faglige arrangementer og turer i løpet av året, og selvfølgelig fadderuka.

Fadderuka starter på immatrikuleringsdagen, og varer (tross navnet) i to uker, til 25. august. I fadderuka får du møte og bli kjent med de andre på studiet, samt mange andre studenter, og fadderne (andre- og tredjeårsstudenter ved studiet), som vil være med gjennom de to ukene for å bli kjent med dere, svare på spørsmål og prøve å hjelpe dere å komme i gang som student.Noen har sikkert kjennskap til fadderukene, og forbinder dem med fest og fyll. Festing er for mange en stor del av fadderuka, men vi er ganske strenge på at det ikke skal være drikkepress i Eureka, så selv om det blir en del festing, er ikke alkohol et hovedfokus i vår fadderuke. Vi vil bl.a. også komme til å grille mye, og spille bowling.

Vi gleder oss, og ser frem til immatrikuleringsdagen!

Møt opp på NTNU Gløshaugen 14. august, kl. 09:15, på gressplenen bak hovedbygget (det store gamle steinbygget som ser ut som Galtvort) for immatrikuleringsseremonien. Etter seremonien, rundt kl. 11:30, går det busser fra Gløshaugen til Dragvoll. Når du kommer til Dragvoll, følg folkestrømmen ned til idrettsbygget, så finner du oss i storhallen, ved standen der det står Eureka / Europastudier over. Har du ikke anledning til å delta på selve immatrikuleringsseremonien, kan du komme direkte til idrettssenteret på Dragvoll kl. 11:45.

Dersom du ikke har anledning til å møte opp på immatrikuleringsdagen 14. august i det hele tatt, ta kontakt med:

Faddersjef, Gina Bjelland – tlf. 415 51 032
eller
Leder,  Susann Falla – tlf. 994 98 835

38864828_2189743981302579_2222067065060065280_n
Her er programmet over fadderuka! Vi gleder oss masse til å se dere alle!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s